Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-08@18:13:33 GMT

علت بالا بودن تلفات سیل در ایران چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۳۷۰۰۱۸

معاون عملیات سازمان امداد و نجات با اشاره به سرعت حضور تیم های واکنش سریع در مناطق سیل زده، گفت: امدادرسانی در مناطق سیل زده تا برطرف شدن مشکلات سیل زدگان ادامه خواهد داشت.

خبرگزاری مهر: شاهین فتحی در تشریح روند امدادرسانی در مناطق سیل زده کشور، به هشدار سازمان هواشناسی مبنی بر بارش شدید باران در برخی استان های کشور اشاره کرد و افزود: مراکز کنترل و هماهنگی عملیات هلال احمر با ارتباطی که با دیگر سازمان ها از جمله با سازمان هواشناسی در این خصوص دارند، اطلاعات لازم را درباره فرایندهای هواشناسی و بارش های شدید در برخی استان های کشور دراختیار داشتند و به تیم های امدادی مناطق، هشدار لازم داده شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه تیم های امدادی هلال احمر قبل از وقوع سیل در مناطق پیش بینی شده به طور کامل آماده بودند، خاطرنشان کرد: تیم های هلال احمر به طور ۲۴ ساعته آماده هستند اما با وقوع حوادثی چون سیل در مناطقی از کشور، تیم های ما با تعداد بیشتر و آمادگی بیشتری وارد عملیات می شوند.

فتحی با بیان اینکه در هر ۵ استان سیل زده، تیم های واکنش سریع هلال احمر حضور داشتند اظهار کرد: زمانی که برای حضور بالگرد امدادی در مناطق سیل زده خراسان رضوی اعلام نیاز شد، تیم واکنش سریع هلال احمر در مدت کمتر از نیم ساعت آماده اعزام به منطقه سیل زده بود و این سرعت حضور در منطقه حادثه دیده، از رکوردهای عملیاتی هلال احمر؛ حتی در دنیا محسوب می شود.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر با بیان اینکه در سیل اخیر عملیات جست و جو و نجات نیز در مرحله پاسخ انجام شد، تاکید کرد: امدادرسانی به سیل زدگان تا حصول نتیجه کامل ادامه خواهد داشت.

فتحی با تاکید بر ضرورت توجه به جامعه آماده، علت تلفات بالای این سیل را آماده نبودن جامعه عنوان کرد و افزود: علی رغم فرایند هشدار درباره بارش های شدید در برخی مناطق کشور و اطلاع رسانی به موقع و همچنین تخلیه مردم از مناطق پیش بینی شده، باز شاهد تلفات در این مناطق گردشگری که انبوهی از مردم حضور داشتند، بودیم.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر متذکر شد: وقتی از جامعه آماده صحبت می کنیم به این معنی است که مردم، خطرات پیرامون خود را بشناسند و نسبت به آن آگاهی داشته و نگرش خود را نسبت به حوادث تغییر دهند که با تغییر نگرش، رفتار آنها تغییر کرده و برای حوادث آماده می شوند بنابراین هشدارها را در این گونه حوادث جدی می گیرند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۷۰۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات جست‌وجو برای پیدا کردن «سبحان» ادامه پیدا می‌کند

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۱ عملیات مختلف برای پیدا کردن سبحان هنرمند کودک فلاردی انجام شد و به دستور رئیس جمعیت هلال‌احمر کشور جستجو برای پیدا کردن این کودک ادامه پیدا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، کاظم فلاحی‌دوست، عصر امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران به تشریح عملیات جست‌وجوی کودک غرق شده در رودخانه خرسان پرداخت و اظهار کرد: زمان اعلام غرق شدن این کودک در رودخانه خرسان (دوم اردیبهشت امسال) تاکنون هشت روز عملیات اکتشاف با مشارکت هشت تیم متشکل از امدادگران کوهستان، نجات‌گران محیط‌های آبی و سگ‌های جستجوگر از سوی نیروهای هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد به صورت پشتیبان انجام شد، اما جسد او هنوز پیدا نشده‌است.

وی افزود: «سبحان هنرمند» کودک پنج ساله اهل روستای «نارمه» از توابع شهرستان فلارد استان چهارمحال و بختیاری ۱۴ روز است که در رودخانه خرسان غرق شده‌است و خانواده او همچنان چشم انتظار خبری از او هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه عملیات جست‌وجو در برخی از روزها به علت بارندگی و خطرات رودخانه وحشی خرسان برای امدادگران متوقف شد، گفت: عملیات پایش رودخانه خرسان برای یافتن سبحان همچنان ادامه دارد.

وی تصریح کرد: یک قایق امداد و نجات، تیم غواصی استان و هفت دستگاه ماشین‌آلات هلال احمر در اختیار امدادگران برای کشف جسد غرق شده در رودخانه خرسان است.

فلاحی‌دوست خاطرنشان کرد: به دنبال دستور ویژه رئیس جمعیت هلال احمر کشور مبنی بر پای کار آمدن همه امکانات هلال احمر برای پیدا کردن این کودک فلاردی، درخواست امکانات و تجهیزات تخصصی و جدید صورت گرفت.

کد خبر 751222

دیگر خبرها

  • اعزام ۲ کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار اردستان در سال گذشته
  • امدادرسانی به ۹ هزار نفر در ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی
  • محمودی خبر داد: امدادرسانی به ۹ هزار نفر در ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی
  • افزایش پایگاه های امدادی هلال احمر در سمنان
  • عملیات جست‌وجو برای پیدا کردن «سبحان» ادامه پیدا می‌کند
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه 
  • بارش رگباری و وزش شدید باد در ۱۷ استان / آماده‌باش هلال‌احمر
  • رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر: ۱۷ استان در ۵ روز گذشته دچار سیل و آبگرفتی شد
  • بارش رگباری و وزش شدید باد در ۱۷ استان/ آماده‌باش هلال‌احمر
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه