Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج، سیدامیرمحسن ضیائی با تشریح عملکرد و دستاوردهای جمعیت در حوزه آموزش همگانی، به اجرای طرح ملی خادم اشاره کرد و اظهار داشت: این طرح با اهداف مشخص و روشن آغاز شده تا بتوانیم طی 4 سال آینده میزان آمادگی خانوار را از 9.3 به عدد 30 افزایش دهیم؛ این کار، کار بزرگی است که به هماهنگی و همکاری سایر دستگاه ها، موسسات مردم نهاد، NGO ها و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..نیاز دارد.

ضیائی با اشاره به انجام 196 هزار عملیات در حوزه پاسخگویی به حوادث و سوانح طی 4 سال گذشته، عنوان کرد: حجم عملیات‌های جمعیت هلال احمر طی این مدت افزایش یافته اما این افزایش عملیات مطلوب ما نیست و امیدواریم با کاهش ریسک و خطرپذیری بتوانیم حجم ماموریت‌های جمعیت در حوزه پاسخ به سوانح و حوادث را کاهش دهیم بنابراین باید به سمت پیشگیری قبل از وقوع حادثه برویم.

26 زائر در مکه بستری هستند

رئیس جمعیت هلال احمر همچنین از اعزام 11 خانواده شهدای منا برای انجام آزمایش DNA و تشخیص هویت عزیزان خود خبر داد و ادامه داد: تاکنون براساس اطلاعات دریافتی روند همکاری دولت سعودی با مراکز درمانی ایران در مکه و مدینه خوب بوده است و مشکلی برای ارائه خدمات نداریم.

رئیس جمعیت هلال احمر تصریح کرد: در حج سال جاری سابقه پزشکی همه زائران از قبل تهیه شده و در نرم افزاری در اختیار پزشکان کاروان‌ها قرار گرفته است. دارو و تجهیزات نیز به اندازه کافی به مکه ارسال شده و مشکلی وجود ندارد.

ضیایی مشکل بزرگ حج امسال را حرارت و گرمای بالای هوا اعلام کرد و گفت: نگرانی ما گرمازدگی زائران به ویژه در ایام تشریق است که ممکن است مشکلاتی ایجاد کند اما ما آماده هستیم.

وی در پاسخ به ادعاهای مطرح شده در خصوص آلودگی آب زمزم گفت: موضوع آلودگی آب زمزمه صحت ندارد.

رئیس جمعیت هلال احمر از فوت 4 نفر از زائران حج 96 خبر داد و اعلام کرد: 8 زائر در بیمارستان سعودی و 18 نفر نیز در بیمارستان هلال احمر در مکه بستری هستند.

سازمان امداد و نجات به 45 بالگرد نیاز دارد

ضیائی به آموزش نیروی واکنش سریع جمعیت هلال احمر به عنوان نیروهای زبده نجات اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال 96 تعداد 500 نیروی واکنش سریع در مراکز استانها مستقر شدند و قرار است تا پایان امسال تعداد شهرهای بالای صدهزار نفر، تیم های واکنش سریع داشته باشند.

وی ادامه داد: بر همین اساس نیازمند حداقل سه هزار نیروی واکنش سریع هستیم که در حال حاضر آموزش های این نیروها در 15 استان در حال انجام است.

رئیس جمعیت هلال احمر به موضوع امداد هوایی اشاره کرد و گفت: تاکنون 10 فروند بالگرد به امداد هوایی اضافه اشده که قرار است تا پایان امسال 6 فروند دیگر اضافه شود ولی در حال حاضر پوشش هوایی را در 15 استان انجام می دهیم.

ضیائی گفت: سازمان امداد و نجات نیازمند 45 بالگرد است که امیدواریم به تدریج تامین شود.

رئیس جمعیت هلال احمر همچنین ضمن تبریک سالروز بازگشت آزادگان سرافراز کشور به میهن اسلامی، فعالیت های جمعیت و عملکرد هلال احمر طی 4 سال اخیر را تشریح کرد.

وی اظهار کرد: جمعیت هلال احمر در حال اجرای برنامه 5 ساله است که این برنامه براساس چشم انداز 10 ساله جمعیت تدوین شده و مشخص می کند هلال احمر طی 10 سال آینده می‌خواهد در چه حوزه‌هایی تاثیرگذار باشد.

ضیائی با اشاره به اینکه اجرای برنامه 5 ساله جمعیت با برنامه ششم توسعه همزمان شده است، افزود: در برنامه 5 ساله جمعیت، اسناد بالادستی مرتبط با فعالیت‌های هلال احمر دیده شده است. این گامِ مهمی است که تمام فعالیت های هلال احمر بر اساس برنامه پیش می رود و امیدواریم با هماهنگی تمام بخش‌های جمعیت با این برنامه، پاسخگوی حاکمیت در انجام وظایف محوله باشیم.

اهداف برنامه هلال احمر، واقع گرایانه و متناسب با نیازهای مردم است

به گزارش تسنیم،رئیس جمعیت هلال احمر اهداف تدوین شده در برنامه 5 ساله را؛ واقع گرایانه، متناسب با نیازهای مردم، نیروها، امکانات و منابع موجود جمعیت عنوان و ابراز امیدواری کرد که با تلاش مجموعه هلال احمر به این اهداف که جنبه پیش برنده دارند، دست یابیم.

ضیائی به کاهش زمان پاسخگویی و حضور در صحنه حوادث نیز اشاره کرد و این موفقیت را مرتبط با تشکیل تیم‌های واکنش سریع، تکمیل پوشش امداد هوایی کشور با افزایش بالگردها و آشیانه های پرواز و همچنین مدیریت صحیح در عملیات های امدادی عنوان کرد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۴۵۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امدادونجات جاده‌ای

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان با بیان اینکه به ازای هر ۳۰ کیلومتر یک پایگاه امدادونجات جاده‌ای نیاز است، گفت: در حال حاضر ۱۶ پایگاه در گلستان فعال است و تعداد شش پایگاه امدادونجات جاده‌ای نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، قاسم غریب‌آبادی، امروز -سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت- در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در سال گذشته نیروهای امدادونجات هلال‌احمر که مهمترین حوزه در ارائه خدمات به مردم است، یک هزارو ۹۷۴ حادثه را پوشش دادند.

وی افزود: در این رابطه با یک هزارو ۷۱۷ دستگاه آمبولانس، ۲۸۴ دستگاه خودروی نجات، ۳۰۵ دستگاه ست کمک‌دار و ۶۰ دستگاه ست کوهستان نیروهای امداد و نجات هلال احمر استان به حادثه‌دیدگان خدمت‌رسانی کردند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان گفت: از حوادث رخ داده در گلستان، تعداد یک هزار و۴۰۴ حادثه جاده‌ای و ۱۰۸ حادثه مربوط به کوهستان گزارش شده‌است.

وی تاکید کرد: هلال‌احمر فارغ از ملیت و قومیت با شعار بی‌طرفی به صورت شبانه‌روزی به تمام افرادی که نیازمند کمک هستند، دست یاری می‌دهد.

غریب‌آبادی با بیان اینکه در سال گذشته ساختمان ستادی هلال‌احمر واقع در کمربندی گرگان آماده بهره‌برداری شد، افزود: برای سهولت کار ارباب‌رجوع و جلوگیری از هرگونه بار ترافیکی سنگین، تمام عوامل هلال‌احمر برای پاسخگویی بهتر در این ساختمان مستقر شدند.

وی ضمن یادآوری این مطلب که در حوزه پایگاه‌های امدادونجات بین‌جاده‌ای اتفاقات خوبی در استان گلستان رخ داده است، اضافه کرد: در هفته دولت سال‌جاری شاهد بهره‌برداری از دو پایگاه امدادونجات بین‌جاده‌ای نوکنده، با اعتبار دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و پایگاه امدادونجات بین‌جاده‌ای آق‌قلا با اعتبار چهار میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان خواهیم بود.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ در حوزه امدادونجات حدود یک هزار و ۹۷۴ حادثه امدادرسانی شده که از این تعداد یک هزار و ۴۰۴ حادثه جاده‌ای، ۱۰۸ حادثه کوهستانی بوده و تعداد دو هزار و ۵۶۶ ناوگان در این حوادث استفاده شده است.

وی در رابطه با پروژه‌های انجام شده سال ۱۴۰۲ بیان کرد: مهمترین دستاورد هلال، جانمایی در ساختمان جدید به لحاظ پدافند غیرعامل نیروهای امدادی بود، زیرا نیروها باید در مکانی که قدرت مانور وجود دارد، اسکان داشته باشند.

غریب‌آبادی با اشاره به کمبود نیروی فیزیوتراپ در جمعیت هلال‌احمر گلستان اضافه کرد: در شهرستان علی‌آبادکتول با همکاری نیکوکاران و با اعتبار دو میلیارد تومان، مرکز فیزیوتراپی احداث و تجهیز شده‌است.

وی با بیان اینکه به ازای هر ۳۰ کیلومتر یک پایگاه امدادونجات جاده‌ای نیاز است، تصریح کرد: در حال حاضر تعداد ۱۶ پایگاه امدادونجات بین‌جاده‌ای در گلستان فعال است و در نیازسنجی‌های انجام شده، تعداد شش پایگاه امدادونجات جاده‌ای نیاز است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان از ساخت پایگاه در محورهای بندرترکمن به گمیشان، دلند، گنبدکاووس به کلاله، خوش‌ییلاق در نزدیکی روستای کاشیدار و نوکنده خبر داد و گفت: دو پایگاه در هفته دولت سال‌جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

کد خبر 751306

دیگر خبرها

  • هلال احمر به‌عنوان یکی از مهم‌ترین نهادهای امدادی و پشتیبانی در زمان بحران‌ها است
  • ۵۶۳ برنامه هفته هلال احمر در مازندران اجرا می شود
  • شهرستان دیر فاقد انبار تجهیزات پشتیبانی امدادی هلال احمر است
  • ورود ۹۰۰ خودروی امدادی جدید به چرخه امداد و نجات
  • افزایش پایگاه های امدادی هلال احمر در سمنان
  • توزیع ۱۰۰۰ قلم دارو در داروخانۀ هلال‌احمر لرستان
  • اجرای ۵۷ عنوان برنامه امدادی ، درمانی و بشردوستانه در فارس
  • ۵۷ عنوان برنامه امدادی درمانی و بشردوستانه در فارس برگزار می‌شود
  • نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امدادونجات جاده‌ای
  • هلال احمر در قرن جدید؛ از مرکز ملی مدیریت و رصد حوادث تا ۲.۸ میلیون عضو جدید