Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@19:35:00 GMT

مهم‌ترین مخاطرات زیست محیطی خراسان جنوبی چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۸۰۵۰۰

مهم‌ترین مخاطرات زیست محیطی خراسان جنوبی چیست؟

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیز داری خراسان جنوبی گفت: کم آبی، تخریب سرزمین و گسترش بیابان از مشکلات موجود در عرصه محیط زیست بوده که استان را تحت تاثیر قرار داده است.

علیرضا نصرآبادی، امروز یکشنبه ۲۵ آبان در مراسم تجلیل از عضو جوان هلال احمری فعال در حفظ منابع طبیعی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیز داری خراسان جنوبی با بیان اینکه حفظ منابع طبیعی نیازمند مشارکت آحاد مردم است، اظهار کرد: حفظ پوشش گیاهی در جلوگیری از ریزگردها و وقوع سیل نقش مستقیمی داشته که می‌طلبد مورد توجه تمام اقشار جامعه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیز داری خراسان جنوبی با بیان اینکه جلب مشارکت و برقراری ارتباط بین مردم و دولت نیازمند حلقه اتصال است، افزود: داوطلبان و سازمان‌های مردم نهاد می‌توانند نقشی دوسویه در انتقال مطالب بین مردم و دستگاه‌ها داشته باشند.

نصرآبادی با ابراز خرسندی از حضور فعال نیروهای هلال احمر در حفظ عرصه‌های طبیعی استان، بیان کرد: اقدامات نمادین و مشارکت گسترده جوانان هلال احمر در طرح‌های مختلف منابع طبیعی شایسته تقدیر است.

محمدرضا رضایی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی نیز با اشاره به رسالت‌ها و وظایف جمعیت هلال احمر بیان کرد: هلال احمر جمعیتی متشکل از اقشار و گروه‌های مختلف مردمی بوده که بدون هیچ گونه محدودیت سیاسی و مذهبی به ارائه خدمات مختلف می‌پردازند.

به گزارش ایسنا، وی، کاهش آلام بشری به نیازمند و کمک به مردم را از مهم‌ترین وظایف جمعیت هلال احمر دانست و گفت: جوانان هلال احمر تاکنون خدمات شایسته‌ای در زمینه‌های مختلف امدادی، فرهنگی، اجتماعی و بهداشتی داشته‌اند.

رضایی، عرصه‌های منابع طبیعی را متعلق به آحاد مردم دانست و افزود: حفظ منابع طبیعی، ترویج این مهم و تبدیل آن به فرهنگ عمومی نیازمند همکاری تمام اقشار و دستگاه‌ها است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی اظهار کرد: جمعیت هلال احمر با استفاده از پتانسیل داوطلبان و جوانان می‌تواند نقش بسزایی در حفظ محیط زیست و منابع طبیعی ایفا کند.

رضایی از آمادگی نیروهای جوان هلال احمر برای حفظ منابع طبیعی و تبدیل آن به فرهنگ عمومی خبر داد و اظهار کرد: با توجه به بیابانی بودن بخش عظیمی از عرصه‌های استان، حفظ پوشش گیاهی از اهمیت مهمی برخوردار بوده که باید مورد توجه قرار گیرد.

فائزه موهبتی، معاون امور جوانان هلال احمر خراسان جنوبی نیز در این جلسه بیان کرد: جوانان هلال احمر تاکنون در عرصه‌های مختلف با ارائه خدمات متعدد به مردم به خوبی درخشیده‌اند.

وی، جوانان را سرمایه‌های هلال احمر دانست و افزود: در حال حاضر ۱۷ هزار جوان با جمعیت هلال احمر استان همکاری می‌کنند.

گفتنی است در این مراسم به نمایندگی از رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور از " راضیه ملایی" به عنوان عضو نمونه و فعال سازمان جوانان در ترویج فرهنگ منابع طبیعی تقدیر شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی هلال احمر منابع طبيعي جوانان هلال احمر جمعیت هلال احمر حفظ منابع طبیعی منابع طبیعی خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۸۰۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی/امدادرسانی به ۹ هزار نفر

۲۷۸ تیم عملیاتی جمعیت هلال احمر به بیش از متأثر از سیل و آبگرفتگی خدمات امدادی ارائه کردند / از ۲۴۰ واحد مسکونی تخلیه آب صورت گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک محمودی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور افزود: از تاریخ ۱۲ تا ۱۹ اردیبهشت ماه ۲۴ استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، البرز، اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، بوشهر، خوزستان، سمنان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد تحت تأثیر این سامانه بارشی قرار گرفتند.

محمودی با اشاره به ۱۶۳ مورد عملیات امداد و نجات نیروهای جمعیت هلال احمر اضافه کرد: در این مدت به ۹ هزار و ۶۶۳ نفر متأثر از سیل امدادرسانی شده است، ۲۳۶ نفر را به مناطق امن انتقال، و از ۲۴۰ واحد مسکونی تخلیه آب صورت گرفت، ۲۳۷ نفر اسکان اضطراری داده شدند، ۴ هزار و ۸۰۴ قوطی کنسروجات، ۴ هزار و ۸۳۲ کیلوگرم برنج، ۴ هزار و ۴۷ کیلوگرم نایلون هزار و ۲۶۱ بسته غذایی، ۲ هزار ۸۶ تخته پتو، ۸۳۲ تخته، ۶۱۵ کیلوگرم حبوبات، موکت، ۴۲۰ کیلوگرم روغن، ۴۰۴ ست شست‌وشو، ۳۸۲ ست بهداشتی، و ۵۸ دستگاه چادر امدادی، توسط نیروهای جمعیت هلال احمر در بین متأثرین توزیع شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور اضافه کرد :۲۸۷ تیم عملیاتی متشکل هزار و ۲۰ نفر امدادگر و نجاتگر در این عملیات حضور و به متأثرین امدادرسانی کردند.

کد خبر 6099966 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۹ هزار نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی
  • ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی
  • ۲۴ استان کشور گرفتار سیل و آبگرفتگی
  • امدادرسانی به ۹ هزار نفر در ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی
  • ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی/ امدادرسانی به ۹ هزار نفر
  • محمودی خبر داد: امدادرسانی به ۹ هزار نفر در ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی
  • ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی/امدادرسانی به ۹ هزار نفر
  • استان درگیر سیل و آبگرفتگی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق