Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان امداد و نجات با بیان توضیحاتی آخرین جزئیات امداد رسانی نیروهای هلال‌احمر و سگهای زنده‌یاب جمعیت هلال‌احمر را تشریح کرد.

مهدی ولیپور رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: درباره بحث تجسس افراد و همچنین زنده‌یابی خیلی که بخواهیم درباره آن حساسیت به خرج بدهیم نهایتا تا ۷۲ ساعت پس از وقوع حادثه این چنینی (حادثه ساختمان  متروپل) جواب می‌دهد و بعد از آن به هیچ کدام از مواردی که در بحث زنده‌یابی کمک می‌کند جوابگو نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: ما به اندازه کافی در محل حادثه ساختمان متروپل آبادان سگ زنده‌یاب داریم و از ابتدای جستجو تا کنون ۸ تیم جستجو به همراه ۸ قلاده سگ زنده‌یاب جمعیت هلال‌احمر حضور داشته و از طرف دیگر بیشتر از این تعداد هم به سگ زنده‌یاب نیاز نبود و با یک سگ هم جواب می‌داد اما برای اینکه دقت کار بیشتر باشد و سایر حواشی که ایجاد شده بود، تعداد سگها را افزایش دادیم که نگویند امکانات نیست.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر یادآور شد: از طرف دیگر وقتی که سگهای متفرقه و غیر آموزش دیده یا سگهای خانگی در سر صحنه حادثه ساختمان متروپل آبادان حضور پیدا می‌کنند، چندین مشکل را به وجود می‌آورند.

ولیپور همچنین اضافه کرد: سگهای متفرقه هیچ کدام آموزش لازم در بحث زنده‌یابی را ندارند و بعد از ۷۲ ساعت هم که توجیهی ندارد که سگهای مذکور به سر صحنه حادثه منتقل شوند و یک نوع خاصی از سگها هستند که خصوصیت زنده‌یابی را دارند که سالها با مربی خود کار کرده‌اند.

وی در ادامه تاکید کرد: کار جستجوی افراد در زیر آوار مانده فقط با سگهای زنده‌یاب هلال احمر انجام شد و وقتی تعداد سگهای خود جمعیت کفایت می‌کند لزومی ندارد که از سگهای متفرقه که هیچ‌گونه آموزشی را ندیده‌اند، استفاده کنیم.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر اضافه کرد: فیلم‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی مختلف فضای مجازی منتشر می‌شوند که در آن برخی از افراد سگهای خود را برای کمک هلال احمر آورده‌ و مورد استفاده قرار گرفته‌اند دروغ است و در حال حاضر که چندین روز از وقوع حادثه ساختمان متروپل گذشته است، بدون استفاده از سگ هم می‌شود جستجوی اجساد را ادامه داد.

 

بعید است کسی تا حالا زیر آوار متروپل زنده مانده باشد!

ولیپور همچنین تصریح کرد: مکان اجساد داخل ساختمان متروپل آبادان مشخص است و مشکلی که وجود دارد حجم آوار سنگینی است که در حال حاضر همین آوار نقش حائل و نگهدارنده ساختمان را بر عهده دارد و کار آواربرداری با دقت و با تجهیزات سنگین همچنان ادامه دارد.

وی در ادامه تاکید کرد: سگهای حاضر در صحنه حادثه ساختمان متروپل زنده‌یاب هستند و اجساد را نیروهای حاضر بر اساس تجاربی که دارند و همچنین بر اساس نقشه ساختمان پیدا می‌کنند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است فردی همچنان زیر آوار ساختمان متروپل آبادان زنده باشد، اضافه کرد: از خدا می‌خواهیم که این چنین باشد اما با وجود حجم آواری که ریخته، جواب نه است و مشخص است که ۱۰ طبقه بتن و آهن در طبقه اول روی هم جمع شده است و بعید میدانم کسی تا حالا زیر این آوار زنده مانده باشد.

ولیپور در ادامه خاطرنشان کرد: اینکه کسی زیر آوار ساختمان متروپل آبادان از روز حادثه تا کنون زنده مانده باشد یا خیر ، معمولا در بیست و چهار ساعت اول وقوع مشخص می‌شود و صحبتهایی که مطرح می‌شود، صحبتهای غیر کارشناسی است.

وی در پاسخ به این سوال که چرا تلفن همراه برخی از افرادی که در زمان وقوع ریزش ساختمان متروپل بعد از گذشت چند ساعت زنگ می‌خورد و در دسترس آمده است گفت: ما همان روز نخست حادثه و در لحظات اولیه چون احتمال می‌دادیم برخی همچنان آن پایین، زنده باشند با وزارت ارتباطات هماهنگ شد تا ددستگاه تقویت فرکانس موبایل نشود و با نصب این دستگاه، موبایل‌هایی که روشن بود در دسترس قرار گرفت و زنگ خورد و اینطور نبوده که خود افرادی که زیر آوار مانده‌اند موبایل خود را روشن کرده باشند و اگر اینطور بود حداقل یک اس ام اس به خانواده خود ارسال می‌کردند که هنوز زنده هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هلال احمر متروپل آبادان حوادث رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ساختمان متروپل آبادان حادثه ساختمان متروپل زنده یابی زنده یاب زیر آوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۹۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ استان درگیر سیل و آبگرفتگی هستند/ امدادرسانی به بیش از ۸ هزار نفر

بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور اعلام کرد: از تاریخ ۱۲ تا ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ حدود ۲۳ استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، البرز، اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، سمنان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد تحت تأثیر این سامانه بارشی قرار گرفتند.

محمودی با اشاره به ۱۵۶ مورد عملیات امداد و نجات نیرو‌های جمعیت هلال احمر اضافه کرد: در این مدت به ۸ هزار و ۱۴۱ نفر متأثر از سیل امدادرسانی شده است، ۲۳۴ نفر را به مناطق امن انتقال، و از ۲۴۰ واحد مسکونی تخلیه آب صورت گرفت، ۲۱۶ نفر اسکان اضطراری داده شدند، ۴ هزار و ۸۰۴ قوطی کنسروجات، ۴ هزار و ۸۳۲ کیلوگرم برنج، ۳ هزار و ۷۹۲ کیلوگرم نایلون، ۶۱۳ کیلوگرم حبوبات، ۲ هزار تخته پتو، ۸۲۷ تخته موکت، ۴۲۰ کیلوگرم روغن، ۴۶۹ بسته غذایی، ۲۰۰ قرص نان، ۴۰۴ ست شست‌وشو، ۳۸۱ ست بهداشتی، و ۵۴ دستگاه چادر امدادی، توسط نیرو‌های جمعیت هلال احمر در بین متأثرین توزیع شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور اضافه کرد:۲۷۴ تیم عملیاتی متشکل ۹۸۱ نفر امدادگر و نجاتگر در این عملیات حضور و به متأثرین امدادرسانی کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۹ هزار نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی
  • ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی
  • ۲۴ استان کشور گرفتار سیل و آبگرفتگی
  • ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی/ امدادرسانی به ۹ هزار نفر
  • ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی/امدادرسانی به ۹ هزار نفر
  • پایگاه امداد و نجات بندر کری کلنگ‌زنی شد
  • نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای
  • ۲۳ استان درگیر سیل و آبگرفتگی هستند/ امدادرسانی به بیش از ۸ هزار نفر
  • استان درگیر سیل و آبگرفتگی
  • امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان